سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سایت پزشکی

عوارض و خواص لسیتین چیست همراه منابع غذایی لسیتین

لسیتین چیست ,Location چیست,لسیتین سویا,لسیتین چیست,Lecithin چیست,لسیتین سویا چیست,قرص لسیتین چیست,لسیتین صنعتی چیست,لسیتین در چیست,داروی لسیتین چیست,لسیتین دانه دانه چیست,لیستین الصویا,لیستین الصویا E322,لیستین الصویا ای 322,لیستین الصویا حلال,لیستین الصویا ماهو,لیستین الصویا ویکیبیدیا,اضرار لیستین الصویا,مستحلب لیستین الصویا,فوائد لیستین الصویا,ماده لیستین الصویا,قرص لسیتین,قرص لاغری لسیتین,خواص قرص لسیتین,قرص سیتین B6,قرص سیتین ب 6,عوارض قرص لسیتین,خواص لسیتین,ماهی لسیتین,ماهو لیستین,کپسول لسیتین,کپسول لسیتین,کپسول لسیتین سویا,کپسول ژلاتینی لسیتین,کپسول ژلاتینی لسیتین از سویا,کپسول لسیتین ولاغری,ماهو لیستین الصویا,ماهو لیستین الصوجا,ماهی لیستین الصویا,لسیتین دانه دانه شده,لسیتین دانه دانه شده

لسیتین چیست , Location چیست , لسیتین سویا , لسیتین چیست

در این مطلب از سایت جسارت با عوارض و خواص لسیتین چیست همراه منابع غذایی لسیتین بیشتر آشنا شوید . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد .

تحقیقات نشان داده است که مصرف لسیتین طی حاملگی ، باعث افزایش هوش در بچه ها می شود و بنابراین تحقیق، توصیه می شود که خانم های حامله از هفته سی ام حاملگی به بعد، حتماً لسیتین کافی برای بدن خود تامین کنند( لسیتین درتشکیل سلول ها و ساختمان مغزی نقش بسیار مهمی دارد. از این رو رساندن لسیتین کافی به بدن مادر و جنین هنگام تشکیل سیستم عصبیو مغز از اهمیت خاصی برخوردار است.)

لسیتین چیست

لسیتین برای  سلول های بدن ضروری است.  نقش مهمی در برقراری ثبات در سیستم کبدی و عصبی دارد.لسیتین ماده لیپوئید موجود در تمام انواع حیوانی و نباتی مانند: جگر، تخم مرغ ، دانه سویا ، بادام زمینی و یا جوانه گندم است . با اضافه کردن به مواد غذایی مانند  بستنی ، شکلات، مارگارین یا سالاد سس گوجه فرنگی  بدن می تواند لسیتین بوجود آورد .  دانستن خواص لسیتین و اینکه چقدر این ماده طبیعی برای بدن مفید است شما را در استفاده از این مکمل دارویی غذایی راهنمایی می کند.لسیتین در واقع چربی های غیر اشباع (بدون کلسترول) است. از نظر شیمیایی در گروه فسفو لیپید ها قرار دارد. لسیتین فسفو لیپیدی است که در بدن تمام موجودات زنده قرار دارد و از ترکیبات مهم سازنده غشاء سلول است. این ماده مخلوطی از دی گلیسرید، اسیدهای چرب استئاریک، پالمتیک و اولئیک است. بدن ما نیز قادر به ساخت لسیتین می باشد.در ضمن لسیتین را در بسیاری از مواد غذایی دیگر نیز می توان یافت از جمله زرده تخم مرغ و سویا.

لسیتین چیست , Location چیست , لسیتین سویا , لسیتین چیست

همه انسان ها کم یا زیاد در طول زندگی خود دچار معضل فراموشی می شوند که این فراموشی یا به علت نرسیدن مواد لازم و مغذی به مغز یعنی لسیتین است و یا به علت وجود امراض و حوادث خاص درانسان ایجاد می شود.

Location چیست

لغت لسیتین در زبان یونانی به معنای زرده تخم مرغ است و علت نام گذاری آن هم به همین دلیل بوده است ولی نگران نباشید لسیتین کلسترول های مضر زرده تخم مرغ را همراه ندارد. بخشی از لسیتین کولین است که در فرایند های سلولی نقش حیاتی دارد. در زیر کاربرد های مختلفی از لسیتین در انواع بیماری ها توضیح داده می شود: -در کاهش وزن و افزایش سوخت و ساز چربی در سلول های بدن نقش به سزایی دارد.معمولا بعد از یک ماه از شروع مصرف با دوز روزی دو عدد وزن آهسته شروع به کم شدن می کند. در بیماری “ام اس” که همان آسیب پوشش محافظ اعصاب است کمبود لسیتین،کولین،منیزیوم و ب6 یکی از دلایل این بیماری شناخته شده است. در این بیماری فرد دچار بی حسی، مور مور شدن دوبینی،تاری دید،اختلالات تعادلی ،ناهماهنگی حرکات ،لرزش،تلو تلو خوردن ،کوری موقت، حرکات سریع و غیر عادی چشم، اختلالات ادرار و مدفوع،اختلالات جنسی، حساسیت نسبت به گرما ،خستگی و گرفتگی عضلات ،عدم استقرار احساسی،ضعف حافظه ،سرگیجه و ضعف و احساس خارش می شود.